Alles wat bij de plastisch chirurg op medische indicatie gebeurt, wordt door de verzekeraar vergoed. Plastische chirurgie is immers een specialisme als alle andere in het ziekenhuis en veruit de meeste patiënten worden door de huisarts verwezen.

Zodoende wordt alle zorg met betrekking tot hand- en polsklachten, borstreconstructie na borstkanker, huidkanker, verwijderen van huidafwijkingen, borstverkleining gewoon vergoed door de verzekeraar.  Ook correcties aan de borsten, oogleden en oren kunnen in sommige gevallen door de verzekeraar worden vergoed mits u voldoet aan de vereiste regels.   


Overleg

Wilt u graag een cosmetische ingreep laten uitvoeren? In sommige gevallen wordt dit vergoed. Of een cosmetische ingreep vergoed kan worden, kunt u overleggen met uw huisarts en of verzekeringsmaatschappij. Ook voor behandelingen die niet door de verzekering worden vergoed kunt u natuurlijk bij ons terecht. U betaalt dan zelf voor de behandeling. Wij overleggen graag met u over uw wensen en de mogelijkheden (Een gratis consult is door de afgesproken regels van de Nederlandse vereniging van Plastische chirurgie niet mogelijk. Een eerste consult zal daarom bij u en of uw verzekeraar worden gedeclareerd).