Mw. M.A.J. Bolster Plastisch chirurg

Mw. M.A.J. Bolster Plastisch chirurg

Niets is zo leuk als een wachtkamer met mensen die je blij kunt maken met het werk dat je doet. Het geluk van kinderen met afstaande oren die na de operatie niet meer gepest worden of iemand die na jaren weer de functies van zijn hand terug heeft, dat is zo mooi. En wat denk je van een borstreconstructie als afsluiting na een heel traject om van borstkanker af te komen? Dat betekent veel voor de patiënt. Maar ook de puur cosmetische kant is geweldig om te doen.

Mw. Dr. L.E. Hoorntje Plastisch chirurg

Mw. Dr. L.E. Hoorntje Plastisch chirurg

Realiseer je de verlammende rol die onzekerheid in het leven van mensen kan spelen, de sociale isolatie. Wij kunnen door een simpele ingreep iemands leven een drastisch positieve wending geven. Dan is de term sociale chirurgie misschien beter op zijn plaats.

Mw. S.J.M. Jongen Plastisch chirurg

Mw. S.J.M. Jongen Plastisch chirurg

Verbrande handen komen vaak voor. Soms zo erg dat het lijkt alsof iemand ze niet meer kan gebruiken. Maar met verbrande handen is vaak meer mogelijk dan je in eerste instantie zou zeggen. Door mijn ervaring met zowel handchirurgie als brandwonden, heb ik veel handen en hun functies kunnen behouden.

Dhr. Dr. M.A. Kemler Plastisch chirurg

Dhr. Dr. M.A. Kemler Plastisch chirurg

Na een patiënt van 93 met huidkanker kan het maar zo zijn dat ik een baby van twee dagen oud behandel waarbij een extra vingertje moet worden verwijderd. Voor beiden maak je een wereld van verschil, geweldig!