Plastische Chirurgie Groningen

Niemand hoeft voor plastische chirurgie naar een duurdere privékliniek. Alle behandelingen kunnen worden gedaan in het vertrouwde Martini Ziekenhuis waar veel aandacht bestaat voor patiëntveiligheid. Door de ruime ervaring van ons team plastisch chirurgen kiest u bij ons voor betrouwbaarheid en een goed resultaat in de veilige omgeving van een gerenommeerd ziekenhuis.

Mw. Dr. L.E. Hoorntje Plastisch chirurg

Realiseer je de verlammende rol die onzekerheid in het leven van mensen kan spelen, de sociale isolatie. Wij kunnen door een simpele ingreep iemands leven een drastisch positieve wending geven. Dan is de term sociale chirurgie misschien beter op zijn plaats.

Mw. M.A.J. Bolster Plastisch chirurg

Niets is zo leuk als een wachtkamer met mensen die je blij kunt maken met het werk dat je doet. Het geluk van kinderen met afstaande oren die na de operatie niet meer gepest worden of iemand die na jaren weer de functies van zijn hand terug heeft, dat is zo mooi. En wat denk je van een borstreconstructie als afsluiting na een heel traject om van borstkanker af te komen? Dat betekent veel voor de patiënt. Maar ook de puur cosmetische kant is geweldig om te doen.

Dhr. L.R Bouwer Hand- en polschirurg

Opgeleid tot plastisch, reconstructief en handchirurg in het Medisch Centrum Leeuwarden en het Universitair Medisch Centrum Groningen. Werkzaam bij het Handencentrum Groningen sinds 2019.

Mw. S.J.M. Jongen Plastisch chirurg

Verbrande handen komen vaak voor. Soms zo erg dat het lijkt alsof iemand ze niet meer kan gebruiken. Maar met verbrande handen is vaak meer mogelijk dan je in eerste instantie zou zeggen. Door mijn ervaring met zowel handchirurgie als brandwonden, heb ik veel handen en hun functies kunnen behouden.

Dhr. Dr. M.A. Kemler Plastisch chirurg

Na een patiënt van 93 met huidkanker kan het maar zo zijn dat ik een baby van twee dagen oud behandel waarbij een extra vingertje moet worden verwijderd. Voor beiden maak je een wereld van verschil, geweldig!

Dhr. Dr. M. Foumani Plastisch chirurg

Je kunt plastische chirurgie op meerdere manieren beoefenen. Mijn voorkeur gaat uit naar uitvoeren van zinvolle behandelingen waarmee we mensen belangrijke lichaamsfuncties kunnen teruggeven.