U bent zo mooi als u zich voelt. Maar is er iets aan uw lichaam of gezicht waaraan u zich stoort? Dan helpen wij u graag. U kunt bij ons terecht voor een breed scala aan chirurgische ingrepen.

Welke behandeling voor u het meest geschikt is, wordt altijd in overleg met de plastisch chirurg bepaald. Onze deskundige en ervaren specialisten staan van consult tot en met nazorg voor u klaar.

Esthetische chirurgie

Esthetische chirurgie – ook wel cosmetische chirurgie genoemd – gaat om mensen die een operatie ondergaan met als doel hun uiterlijk te optimaliseren. Wanneer u onvrede heeft met uw uiterlijk, kunnen wij u helpen. Denk aan liposuctie, borstvergroting of -verkleining, de voorhoofdslift en de facelift. Door het transplanteren van weefsel of het gebruik van kunstmatige materialen, zoals siliconen zijn een groot aantal van deze cosmetische correcties mogelijk geworden.

Behandelingen die hieronder vallen zijn:

Deskundige chirurgen 

Onze chirurgen zijn zowel plastisch als reconstructief zeer kundig. Het team heeft veel ervaring in onder meer: borstreconstructie na borstkankerbehandeling, brandwondchirurgie, aangezichtschirurgie, huidkankerchirurgie, hersteloperaties na ongelukken aan handen, borstverkleining, borstvergroting, buikwandcorrectie, ooglidcorrectie, flapoorcorrecties en ook het zetten van medische tatoeages.

Derdelijns centrum

Voor borstreconstructies, hand- en polschirurgie, ernstige brandwonden en complexe aangezichtschirurgie is het Plastisch Chirurgisch Centrum Groningen aangemerkt als derdelijns centrum. Dat betekent dat andere centra patiënten vaak naar ons doorverwijzen in geval van complexe problematiek.

Extra uitleg

Over de behandelingen die wij uitvoeren hebben wij hieronder informatie beschikbaar. U kunt dit online lezen of downloaden als pdf en uitprinten. Voor vragen en extra uitleg staan wij u graag te woord. Wij nemen ruim de tijd om u zo goed mogelijk te informeren over uw persoonlijke wensen en de mogelijkheden.